Omü Vakfı Koleji'nde Muhteşem Mezuniyet Şöleni Geri »
Omü Vakfı Koleji'nde Muhteşem Mezuniyet Şöleni

OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerini bu yıl da büyük bir coşkuyla mezun etti. Heyecanları gözlerinden okunan Ana Sınıfı, 1, 4, ve 8. Sınıf öğrencileri gerçekleştirilen muhteşem şölenlerle okuma bayramlarını ve mezuniyetlerini kutladılar.

İlk olarak; Ana Sınıfının mezuniyeti ve 1. Sınıfların Okuma Bayramı öğrencilerin sahneledikleri muhteşem performanslarla ve coşkulu bir kalabalıkla kutlandı. OMÜ Vakfı Koleji konferans salonunda yapılan kutlama, veli ve öğretmenlerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

4. Sınıfların Mezuniyet Töreni OMTEL Otelde muhteşem bir kalabalık ve eğlence eşliğinde kutlandı. Törene katılan OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve OMÜ Vakfı Kurucu Temsilcisi Sayın Prof. Dr. Halil KÜTÜK, ilkokulu büyük bir heyecanla bitiren öğrencilerimize sağlık, başarı ve mutlulukla sürdürecekleri bir gelecek diledi.

OMTEL Otel’in ev sahipliğinde kutlanan bir başka şölen de OMÜ Vakfı Koleji 8. Sınıfların Mezuniyet Töreni oldu. Velilerin, öğretmenlerinin ve OMÜ Vakfı Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu tören göz alıcı etkinliklerle son buldu. Gerçekleştirilen kutlamada OMÜ Vakfı Koleji Okul Müdürü Sn. Mustafa KURT, mezun olan OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin TEOG gibi önemli bir ölçme kriterinin başarılı sonuçlarının haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederken gençlerin gösterdiği yoğun çaba ve sonucunda elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederek, ömür boyu başarılarının devamı yönünde güzel temennilerde bulundu.

Habere ait görseller için tıklayınız