Dünyayı Geziyoruz Geri »
Dünyayı Geziyoruz

“We are travelling around the World”

OMÜ Vakfı Koleji İngilizce zümresi ve öğrencilerinin düzenlediği İngilizce etkinlikte, öğrenciler bisikletle okul bahçesinde mini bir dünya turu attılar.

Okul bahçesinde belirli yerlere yerleştirilen ve her birinin bir şehri temsil ettiği turist bilgilendirme istasyonlarında karşılaşan öğrenciler, şehirler hakkında turist arkadaşlarından İngilizce olarak bilgi aldılar. Hem dünya şehirleri hakkında İngilizce bilgi alıp hem de bisiklet sürerek eğlenen öğrenciler etkinliğin sonunda gittikleri şehirlerden topladıkları kartpostallarla hangi şehri ziyaret ettiklerini belirttiler.

Öğrencilerin, dünya turu panosunu kartpostallarla süslemelerinin ardından etkinlik sona erdi.

Haberin Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız

Dünyayı Geziyoruz