5. Geleneksel Bilim Şenliği Yapıldı Geri »
5. Geleneksel Bilim Şenliği Yapıldı

Bu sene beşincisi yapılan ve iki gün boyunca devam eden OMÜ Vakfı Geleneksel Bilim Şenliği’nde öğrenci ve velilerimiz bilime doydular. Şenlik programında 7 Haziran Çarşamba günü anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin, 8 Haziran Perşembe günü ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları deney ve sunumlar yer aldı. Şenliğe katılan büyük küçük herkes eğlenceli ve etkileyici deneylerle yeni bir şeylerin öğrenmenin hazzını yaşadılar.

Her sene olduğu gibi bu sene de şenliği bin bir emeklerle hazırlayan öğretmenlerimize, yoğun katılımlarından dolayı velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

_____________________________________
Haber Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız