Omü Vakfı Koleji Görkemli Bir Törenle Tatile Girdi Geri »
Omü Vakfı Koleji Görkemli Bir Törenle Tatile Girdi

OMÜ Vakfı Koleji görkemli bir kapanış töreniyle 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına veda etti. Yoğun katılın olduğu törende, mezuniyet sevinci, kısa ayrılık hüznüne karıştı. OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Halil KÜTÜK ile yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen tören hatıra fotoğrafları ile renklendi. Kolej Müdürü Mustafa KURT’un günün anlam ve önemine dair konuşmalarının ardından başlayan törende İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden dereceye girenlere belgeleri taktim edildi. Geleneksel olarak anasınıfı ve birinci sınıflarla hatıra fotoğrafı çekimiyle tören sona erdi.

_____________________________________
Haber Kaynağı ve Görseller İçin Tıklayınız