Çiçeklerimizi, Çiçeklerle Karşıladık Geri »
Çiçeklerimizi, Çiçeklerle Karşıladık

OMÜ VAKFI KOLEJİ ÇİÇEKLERİNİ ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

Ana Sınıfı ve 1. Sınıfların uyum süreçleri kapsamında, Vakıf Koleji’ne yeni katılan öğrencilere çiçekler dolusu bir tören düzenlendi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Başkanı Sn. Prof. Dr. Halil KÜTÜK' ün katılımlarıyla Kolej bahçesinde tören düzenlendi.  Öğrenciler çiçeklerle karşılandı. Ana Sınıfı Öğretmeni ve İlkokul öğretmenleri büyük bir heyecan ve sevgi eşliğinde öğrencileri ağırladılar.

Öğrenciler; ilk gün hatırası olarak aldıkları çiçekleri, yıl boyu heyecan ve büyük bir sorumluluk bilinci ile saklayacaklarına söz verdiler. İlk günlerinin mutluluk ve heyecanlarını temsil eden bu çiçekleri başarı ile besleyecek ve büyük bir özveri ile saklayacaklarını dile getirdiler.

Ayrıca ortaokula yeni başlayacak olan öğrenciler için oryantasyon haftası kapsamında, okullarını ve öğretmenlerini tanımaları için sunum ve tanıtım yapıldı. Rehberlik servisi tarafından ortaokul öğrencilerine tanıtım ve uyum sunumu yapıldı. Veliler böylesine başarılı bir okula öğrencilerini vermekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Yeni eğitim ve öğretim yılında, OMÜ Vakfı Koleji’nin değerli velilerine ve sevgili öğrencilerine başarılar dileriz.

HABER KAYNAĞI VE GÖRSELLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ