2017 -2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı Açılış Töreni Geri »
2017 -2018 Eğitim Ve Öğretim Yılı Açılış Töreni

OMÜ VAKFI KOLEJİ, YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA MUHTEŞEM BİR TÖRENLE BAŞLADI

OMÜ Vakfı Koleji, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılına görkemli bir açılış töreniyle başladı. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizin aziz hatırası önünde saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Sn. Prof. Dr. Halil KÜTÜK yaptılar.

Okul Müdürü Sn. Mustafa KURT; yeni eğitim ve öğretim yılına dair iyi dilek ve temennilerini ifade ettiği konuşmasının ardından, Ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu İngilizce koreografiyle izleyicileri baş başa bıraktılar.

Açılış törenine yoğun ilgi ve katılım gözlenirken, öğrencilerimizin performansı izleyenlerden tam not aldı.

Bu mutluluğu ve heyecanı bizlerle paylaşan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Vakıf Yönetimi ile değerli velilerimize şükranlarımızı sunar, yeni eğitim ve öğretim yılının hepimiz için başarılara ve mutluluklara vesile olmasını temenni ederiz.

Haber Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız