Lösemi Bulaşıcı Değildir Geri »
Lösemi Bulaşıcı Değildir
OMÜ VAKFI KOLEJİNDE LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

OMÜ Vakfı Kolejinde, Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık yaratmakamacı ile 4.sınıf öğrencileri okullarında bir gün ağızlarında maske ve önlerinde"Lösemi Hastalığı Bulaşıcı Değildir" sözünü yazarak okul içinde, koridorlarda vebahçede gezdiler.Yapılan farkındalık etkinliği diğer öğrenciler ve okulun velileri tarafından çokbeğenilerek etkinliğin farkındalık yaratmasının önemi vurgulandı.Veliler, Kolejimiz yönetiminin ve öğretmenlerinin bu tip etkinlikler yapmalarınıdestekliyor ve onlara duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz dediler.

Haber Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız