Gülerek İngilizce Öğreniyorum Geri »
Gülerek İngilizce Öğreniyorum

█ OMÜ VAKFI KOLEJİNDE ‘’GÜLEREK İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUM’’ PROJESİ

OMÜ Vakfı Koleji İngilizce öğretmenlerine OMÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN ve ekibi tarafından ‘’ Gülerek İngilizce Öğreniyorum’’ Projesi konusunda eğitim verildi.

Eğitim sonunda bir konuşma yapan Doç. Dr. Nalan KIZILTAN günümüzde İngilizce öğrenme yöntemlerinin her geçen gün daha da geliştiğini bu gelişmeleri öğretmenlerin yakından takip etmeleri gerektiğini OMÜ Vakfı Kolejinin Üniversite ile iş birliği içerisinde olmasından dolayı gelişmelere açık bir okul olduğunu bu alanda öğretim üyeleri olarak OMÜ Vakfı Koleji öğretmenlerine severek eğitim verdiklerini ve verdikleri eğitimlerinde ayrıca takibini de yaptıklarını söyledi.

Eğitim alan öğretmenler İngilizce öğretiminin çok daha keyifli ve eğlenceli olacağını öğrencilerine çok daha kolay öğreteceklerini belirttiler.

‘’Gülerek İngilizce Öğreniyorum’’ Eğitimi OMÜ Vakfı Koleji İngilizce öğretmenlerinin kendilerine eğitim veren OMÜ Yabancı Diller Okulu Müdürü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN ve Öğretim görevlileri Aydan ERMİŞ ve Tuğba ODABAŞ' a teşekkürleri ile son buldu.