Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji | OMÜ Vakfı Koleji | www.omuvakfikolej.k12.tr
Engelsiz Sergi Geri »
Engelsiz Sergi
OMÜ VAKFI KOLEJİ’NDE “ENGELSİZ” SERGİ

Engelliler Haftası çerçevesinde OMÜ Vakfı Koleji ile Atakum Özel Eğitimiş Uygulama Merkezi iş birliğinde Atakum Özel Eğitim İş Uygulama Merkeziöğrencileri OMÜ Vakfı Kolejinde yaptıkları ürünleri sergilediler ve satışasundular.Sergiye OMÜ Vakfı Koleji’nin öğrencileri ve velileri büyük ilgi gösterdiler.OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK, engelliler haftası nedeni ile AtakumÖzel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrenci ve öğretmenlerini OMÜ VakfıKoleji’nde ağırlamaktan ve böyle bir etkinliği gerçekleştirmelerinden mutlulukduyduğunu belirterek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.İki gün devam eden sergi, öğrencilerin ve öğretmenlerin teşekkür vevedalaşmaları ile sona erdi.

█ Haberin Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız