57. Alay Sancağı Omü Vakfı Koleji'nde

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 4 Nisan 2018 Çarşamba

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla OMÜ Vakfı Koleji'nde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bir yıl süreyle OMÜ'ye emanet edilen 57. Alay Sancağı sergilendi.

57. Alay Sancağı Omü Vakfı Koleji'nde

57. Alay Sancağı'nı törenle karşılayan okulumuz öğrencileri, sancağı OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük ve Okul Müdürümüz Mustafa Kurt'tan teslim alarak platforma taşıdılar.

Etkinlik kapsamında kolej öğrencilerine İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz tarafından bir konferans da verildi. Prof. Dr. Karagöz, 57. Alay Sancağı'nın tarihi ve önemiyle ilgili öğrencilerle detaylı bilgiler paylaştı.

Öğrencilerin büyük ilgisini çeken etkinlik, OMÜ Vakfı Koleji velileri tarafından da takdirle karşılandı.

■Haber kaynağı ve fotoğrafları için tıklayınız