Okulumuza Kurumsal Yetkinlik Sertifikası ve Plaket

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 12 Nisan 2018 Perşembe

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği tarafından OMÜ Vakfı Koleji’ne, Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında diplomalı Uzman Personel çalıştırarak öğrenci kişilik hizmetlerinin profesyonel olarak yürütmesinden dolayı; “Kurumsal Yetkinlik Sertifikası” ile tebrik ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Okulumuza Kurumsal Yetkinlik Sertifikası ve Plaket

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Samsun Şube Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Oğuz ÖZAT'a Başkan Yardımcısı Uzman Psikolojik Danışman İlknur Birsen BOZDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Yaşar BARUT, Uzman Psikolojik Danışman Yasin YILMAZ eşlik ettiler.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.