Omü Vakfı Koleji'nde Duvar Dergisi

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 3 Nisan 2018 Salı

Omü Vakfı Koleji'nde Duvar Dergisi■Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Rehberlik Servisi tarafından “Teknoloji Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam” konulu ilgi çekici ve öğretici bir dergi hazırlanarak öğrencilerin zaman geçirdikleri koridorlarda sergilendi. Duvarlara monte edilen “Teknoloji Bağımlılığı” dergisinde bağımlılığın tanımı, nasıl bağımlı olunduğu, bağımlıların neler yaşadığı, bağımlılığın zararları; “Sağlıklı Yaşam” dergisinde ise sağlıklı beslenme, kişisel hijyen, çevre temizliği, sporun faydaları, uyku kalitesi, kaliteli giyinme ve doktorlarla iletişim gibi pek çok konu ele alınmıştır. Güncel tutularak farklı konulara da değinecek olan Duvar Dergisi Projesi; öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından büyük ilgi görürken öğrenciler, hazırladıkları içeriklerle projeye destek vermekistediklerini ifade ettiler.

Eba Etkinlik Linki