ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 4 Nisan 2018 Çarşamba

Yaşlılar Haftası

■Belirli Gün ve Haftalar (Yaşlılar Haftası)

Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası “YAŞLILAR HAFTASI” olarak kutlanmaktadır. OMÜ Vakfı Koleji olarak dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizin itibar ve saygınlığını değişik etkinliklerle hatırlatmayı önemsiyoruz.

Hazırlanan poster ve diğer etkinliklerle süslenen duvar ve panolar öğrencilerin ilgileri çekerken, toplumsal bütünleşmenin; örf, adet ve geleneklerin manevi motifleri olan büyüklerimizin, tecrübe ve özverili çalışmalarıyla mümkün olabildiğini ve bu mirasa layık bir nesil yetişmesi gerektiği bir kere daha hatırlatıldı.