Tüm Haberler

OMÜ Vakfı Koleji Öğretmen Alımı YapıyorOMÜ Vakfı Koleji Öğretmen Alımı Yapıyor5 Mart 2024 Salı2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılında değerlendirilmek üzere çeşitli branşlarda öğretmen alımı yapılacaktır. "Traditional children’s games and music" e-Twinning Projesi28 Şubat 2024 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji İlkokul Öğretmenimiz Ayten Köse, öğrencilerimiz ile birlikte “Traditional children’s games and music” (Geleneksel Çocuk Oyun ve Müzikleri) e-Twinning projesine katıldı. BURLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDIBURLULUK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI21 Şubat 2024 Çarşamba2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için yapılan Eğitim Bursu Sınavı sonuçları açıklanmıştır. OVK Okul Dergisi Sayı 2024/1OVK Okul Dergisi Sayı 2024/116 Şubat 2024 CumaOMÜ Vakfı Koleji (OVK) Dönemlik Eğitim Bülteni E-Dergisi 3. Sayısı Yayında... İngilizce Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleriİngilizce Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleri18 Ocak 2024 PerşembeOndokuzmayıs Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü öğrencilerinden 4 ve 5. sınıf öğrencilerimize "Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleri" etkinliği. Okula Uyum ve Oryantasyon HaftasıOkula Uyum ve Oryantasyon Haftası6 Eylül 2023 ÇarşambaOMÜ Vakfı Kolejinde Okula Uyum ve Oryantasyon Haftası Etkinlikleri Başladı. Erken Kayıt FırsatlarıErken Kayıt Fırsatları25 Temmuz 2023 SalıOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji'nde Erken Kayıt Dönemi Devam Ediyor... OVK Okul Dergisi Sayı 2023-2OVK Okul Dergisi Sayı 2023-226 Haziran 2023 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji (OVK) Dönemlik Eğitim Bülteni E-Dergisi 2. Sayısı İle Yayında... OMÜ Vakfı Koleji 8. Geleneksel Bilim ŞenliğiOMÜ Vakfı Koleji 8. Geleneksel Bilim Şenliği15 Haziran 2023 PerşembeOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji 8. Geleneksel Bilim Şenliği öğrenci ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla yapıldı. Bilim şenliğinde ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları deney, gösteri ve sunumlar sergilendi. Üç Elmanın Masalı Çocuk TiyatrosuÜç Elmanın Masalı Çocuk Tiyatrosu4 Mayıs 2023 PerşembeBez Bebek dizisinin senaristi Nilbanu Engindeniz tarafından kaleme alınan Üç Elmanın Masalı Çocuk Tiyatrosu okulumuz konferans salonunda sergilendi.
 1   2   3   »