Ana Sınıfı Haberler

ANA SINIFIMIZDA KODLAMA ETKİNLİĞİANA SINIFIMIZDA KODLAMA ETKİNLİĞİ8 Ocak 2021 CumaÇocuklarımız hem kodlayarak öğreniyor, oyunlarla eğleniyorlar. Anasınıfı Öğrencilerimizn Yeni Yıl PartisiAnasınıfı Öğrencilerimizn Yeni Yıl Partisi31 Aralık 2020 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı Online dersinde yeni yılı kostüm partisi ile kutladı. Minik Aşçılarımız MutfaktaMinik Aşçılarımız Mutfakta29 Aralık 2020 SalıOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri mutfak etkinliğinde kurabiye yaptılar... Anasınıfımızdan Yerli Malı Haftası KutlamalarıAnasınıfımızdan Yerli Malı Haftası Kutlamaları15 Aralık 2020 SalıAnasınıfımızdan Yerli Malı Haftası Kutlamaları Ana Sınıfımız Sonbaharı KutluyorAna Sınıfımız Sonbaharı Kutluyor13 Ekim 2020 SalıAna sınıfımız sonbahar mevsiminin özelliklerini yaşarsak hissetmeli ve diğer mevsimlerle karşılaştırarak öğrenmeleri ve pekiştirmelerini sağlamak adına etkinlik düzenledi. Ana Sınıfı Ağaç Dikme EtkinliğiAna Sınıfı Ağaç Dikme Etkinliği13 Ekim 2020 SalıDoğayı ve yeşili seven, çevreye karşı duyarlı bir nesil hedefleyerek, sevgi ve güven ortamında yetenekli, başarılı öğrenciler yetiştiren ana sınıfımızda fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik. Ana Sınıfı Diş Hekimliği FakültesindeAna Sınıfı Diş Hekimliği Fakültesinde21 Şubat 2020 CumaAnasınıfımız ağız ve diş sağlığının önemini, doğru diş temizleme tekniklerini, diş hekimlerinin kullandığı araç gereçleri daha yakından öğrenme fırsatı bulmak için OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ne gezi düzenledi. ANASINIFINDA YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASIANASINIFINDA YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMASI19 Aralık 2019 PerşembeAnasınıfı minikleri, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını düzenlenen bir program ile kutladı. Minik Şefler Pizza YapıyorMinik Şefler Pizza Yapıyor10 Aralık 2019 SalıOkulumuz ana sınıfı öğrencileri mutfak etkinliği kapsamında Atakum Crakers Pizza’yı ziyaret ederek, yiyecekleri pizzaları kendileri yaptı… Ana Sınıfımız Gazi MüzesindeAna Sınıfımız Gazi Müzesinde11 Kasım 2019 Pazartesi10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında ana sınıfımız Gazi Müzesi’ni ziyaret etti.
 1   2   3   »