Ortaokul Haberler

Windy Days E-Twinning ProjesiWindy Days E-Twinning Projesi10 Aralık 2022 CumartesiWindy Days" isimli e-Twinning projesi okulumuz Okulöncesi öğretmenimiz Seda Semiz tarafından kurumumuzda uygulanmaya başlandı. 2022-2023 Erasmus+ KA210SCH KATEIKA2022-2023 Erasmus+ KA210SCH KATEIKA21 Ekim 2022 CumaAB Okul Müfredatında Ev Ekonomisi / Yaşam Beceriler Pilot Uygulaması Projesi Kabul Edilmiştir. Erasmus Projesi We Do STEAM TogetherErasmus Projesi We Do STEAM Together18 Ekim 2022 SalıAs part of our Erasmus+ ‘We do STEAM together’ project, students from Year 8 are visiting Swidnik in Poland. OMÜ Vakfı Koleji Proje Kapsamında Avrupalı Öğrencileri Konuk EttiOMÜ Vakfı Koleji Proje Kapsamında Avrupalı Öğrencileri Konuk Etti13 Mayıs 2022 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji'nin koordinatörlüğündeki Erasmus+ hareketliliği kapsamında “Birlikte STEAM Yapıyoruz” adlı projesiyle Polonya, Portekiz, Romanya ve Estonya’dan öğretmen ve öğrencileri konuk etti. OMÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPAYA GİDİYOROMÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPAYA GİDİYOR29 Ağustos 2020 CumartesiOMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında hazırlamış olduğu “Birlikte STEAM Yapıyoruz” adlı projesi, Türkiye Ulusal Ajansına yapılan 1202 proje başvurusu içerisinden hibe almaya hak kazanan 82 proje içerisinde yerini almıştır. OMÜ VAKFI KOLEJİ STEAM EKİBİNDEN BAŞKONSOLOSA ANLAMLI ZİYARETOMÜ VAKFI KOLEJİ STEAM EKİBİNDEN BAŞKONSOLOSA ANLAMLI ZİYARET27 Ocak 2020 PazartesiSeminerleri devam eden OMÜ Koleji Proje Ekibi, Türkiye Cumhuriyeti Barcelona Başkonsolosu Sn. Güçlü Kalafat’’ı makamında ziyaret ederek kendilerini proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdiler. Prof. Dr. Nalan Kızıltan ile Sesletim EğitimiProf. Dr. Nalan Kızıltan ile Sesletim Eğitimi28 Kasım 2019 Perşembe5.sınıf öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenlerinin eşliğinde Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümünde Sayın Prof Dr Nalan KIZILTAN’ın Dil Bilim dersine katıldılar. Güneş Sistemi ve Ötesi SergisiGüneş Sistemi ve Ötesi Sergisi17 Ekim 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri dersinde astronomi konuları kapsamında yaptıkları modelleri sergilediler. İmajinasyon ve Sınav Kaygısı Terapisiİmajinasyon ve Sınav Kaygısı Terapisi15 Mayıs 2019 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji 8. sınıf öğrencileri LGS sınava yaklaşırken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Rehberlik Servisi tarafından psikolojik chek-up çalışmaları kapsamında kendilerine “Sınava 15 Gün Kala” adlı sunum yapıldı. LİSELERİ TANITIM GEZİSİLİSELERİ TANITIM GEZİSİ18 Nisan 2019 PerşembeOkulumuz 7. sınıf öğrencilerine, lise tercihleri konusunda bilinçlendirmek ve hedeflerini yükseltmek için "Liselerimizi Tanıyalım" gezisi düzenledik.
 1   2   3   »