İletişim Bilgileri
OMÜ Vakfı Koleji bünyesinde çalışmak üzere
  • İngilizce
ekip arkadaşları aranmaktadır.

Ekteki CV doldurulup mail adresimize gönderilmesi rica olunur.

OMÜ VAKFI KOLEJİNDE GÖREV YAPMAK İÇİN BAŞVURU YAPANLARIN DİKKATİNE

1. WEB sayfamızdaki İnsan Kaynakları başvuru sitemiz yıl boyunca sürekli açık durumdadır.
  2. Personel istihdam durumu WEB sitemiz üzerinden takip edilebilir.
  3. Başvurularda fotoğraf olması zorunludur. Okul formatımıza uygun hazırlanan CV’ler WEB sayfamız üzerinden insan kaynakları başvuru sistemi aracılığı ile yapılır. Okulumuza elden getirilen CV’ler de kabul edilir.
  4. Öğretmen olarak başvuru yapan adayların değerlendirmeye alınabilmesi için, Talim Terbiye Kurulu Bakanlığın MEB’ na bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanacakların  atamalarına esas olan alanlar ile mezun oldukları Yüksek öğretim programlarını düzenleyen 07.07.2009 tarihli 80 Sayılı Kurum Kararı 80 Sayılı Kararın ek çizelgesi'nde belirlenen nitelikleri sahip olması gerekir.
  5. Yanlış beyanlarda bulunulması başvuruyu geçersiz kılar.
  6. Öğretmenlik deneyimi hesaplanırken Eğitim Fakültesi mezunları için lisans mezuniyet tarihi, Eğitim Fakültesi dışındaki bir fakülteden mezun olan adaylar için formasyon alınan tarih itibari ile resmi okul ve özel okul ve dershanelerdeki öğretmenlik süresi dikkate alınır. Bunların dışında geçen çalışma süreleri ve staj süreleri öğretmenlik deneyiminden sayılmaz.
  7. Başvuruda cep telefonu numarasının ve e posta adresinin eksiksiz doldurulması gerekir. İletişim bilgilerinin geçersiz ya da eksiz olması nedeniyle ulaşılmayan adayların başvuruları sistemden silinir ve bu adaylara geri dönüşüm yapılmaz.

İŞE ALINMA

1. Mülakata davet edilmiş ve sonucu kendisine olumlu olarak bildirilen adaylarla iş Kanunu ve Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğine göre sözleşme imzalanır.
  2. Okulumuzda boş pozisyon olmaması nedeniyle görev verilmemiş olanların puanları 2 yıl boyunca muhafaza edilir. Bunların tekrar mülakata girmelerine gerek yoktur. İhtiyaç olması durumunda kendileri ile irtibata geçilecektir.
  3. Mülakata alınmış ve mülakat sonucu kendilerine olumsuz bildirilen adaylar 2 yıl süreyle tekrar değerlendirmeye alınmazlar.
  4. İngilizce öğretmenlerinin KPDS/YDS’ den B ve üstü TOEFL, İBT’ den 96 ve üstü IELTS’ den 7,5 ve üstü puana sahip olmaları gerekir.
  5. Yabancı uyruklu öğretmenlerden ELT, TESOL, TOEFL, CELTA, DELTA sertifikaları aranır.
İş Başvuru Formu
.pdf (173 Kb)