10 Kasım Özel Programı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 10 Kasım 2020 Salı

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü okulumuzda yapılan muhteşem törende saygı ile anıldı.

10 Kasım Özel ProgramıGazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde saygı ve minnetle yad edildi.
Okul Müdürü Kemal İlyas Sağır'ın günün anlam ve önemine dair konuşmaları, öğrencilerimizin hazırlayıp sahnelediği orotoryo ve şiir dinletisi ile başlayan program, "SON KASIM" sinevizyon gösterisi ve OMÜ Vakfı Koleji öğretmenlerinin seslendirdiği Atatürk'ün en çok sevdiği türkülerden olan "İzmir'in Kavakları" koro icrası ile sona erdi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bu vesile ile bir kes daha büyük bir saygıyla hatırlıyor, Ata'mızın şahsında bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
Ruhunuz şad olsun...
10 Kasım Özel Programı