MEDYA

OMÜ VAKFI KOLEJİ ANASINIFI “SIFIR ATIK” İLE SAHNE ALDIOMÜ VAKFI KOLEJİ ANASINIFI “SIFIR ATIK” İLE SAHNE ALDI22 Mart 2019 CumaOMÜ UZEM konferans salonunda yapılan Sıfır Atık Çalıştayında kullanılmış ürün ve artıklardan oluşturdukları eserleri sergilenen OMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri kıyafetleriyle, dans ve şarkılarıyla “Sıfır Atık” projesine desteklerini yinelediler. OMÜ Vakfı Koleji'nde Kariyer GünleriOMÜ Vakfı Koleji'nde Kariyer Günleri22 Mart 2019 CumaEstetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaşı, “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında OMÜ Vakfı Koleji’ne misafir oldu. OMÜ'de Nevruz Kutlamaları BaşladıOMÜ'de Nevruz Kutlamaları Başladı21 Mart 2019 PerşembeSamsun’un resmî Nevruz Bayramı etkinliği ile baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı'nı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ kutlamaları başladı… Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü Anma ProgramıÇanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü Anma Programı20 Mart 2019 ÇarşambaÇanakkale Zaferi’nin 104. Yıl dönümünde Çanakkale “Vazgeçmeyenler” özel anma programı OMÜ Vakfı Koleji’nde sahnelendi. Şampiyonlar OMÜ Vakfı Koleji'ndenŞampiyonlar OMÜ Vakfı Koleji'nden18 Mart 2019 PazartesiTürkiye Yüzme Federasyonu’nun Trabzon’da düzenlemiş olduğu Çanakkale Zafer Kupası’na OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri damgasını vurdu. İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMIİSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI12 Mart 2019 SalıOMÜ Vakfı Koleji’nde; İstiklâl Marşımızın kabulünün 98. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Koridor Oyunu Birincisi Omü Vakfı Koleji’ndenKoridor Oyunu Birincisi Omü Vakfı Koleji’nden6 Mart 2019 ÇarşambaKoridor Oyunu Atakum İlçe Birincisi OMÜ Vakfı Koleji'nden... “ Birlikte Okuyoruz ” Sergisi“ Birlikte Okuyoruz ” Sergisi5 Mart 2019 SalıOMÜ Vakfı Koleji Ailesi öğrenci, öğretmen ve velileri olarak “birlikte okuyoruz…” OMÜ Vakfı Koleji “kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı kazandırma “ etkinlikleri devam ediyor. Yaratıcı Drama Yöntemi ile Matematik Kursu Veli Toplantısı YapıldıYaratıcı Drama Yöntemi ile Matematik Kursu Veli Toplantısı Yapıldı1 Mart 2019 CumaOMÜ Çocuk Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (OMÜÇEM) ile OMÜ Vakfı Koleji arasındaki iş birliği protokolü eğitim programı kapsamında açılacak olan ve OMÜ Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Esen Ersoy’un vereceği “Yaratıcı Drama İle Matematik” eğitimi etkinliği hakkında veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Damlaya Damlaya Kitap OlurDamlaya Damlaya Kitap Olur28 Şubat 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji Özel İlkokulu öğrencileri; Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasında başlattıkları “Damlaya Damlaya Kitap Olur” sloganıyla muhteşem bir kumbara etkinliği gerçekleştirmiş oldular.
 1   2   3   »