MEDYA

OMÜ VAKFI KOLEJİ'NİN STEM PROJESİ  ULUSAL AJANS TARAFINDAN KABUL EDİLDİOMÜ VAKFI KOLEJİ'NİN STEM PROJESİ ULUSAL AJANS TARAFINDAN KABUL EDİLDİ5 Ağustos 2019 PazartesiAvrupa Birliği Başkanlığı - Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı 2019 yılı Erasmus + Faaliyetleri teklif çağrısı dönemi proje başvuruları sonuçları açıklandı. Okul Servis Araçları Çalıştırılması DuyurusuOkul Servis Araçları Çalıştırılması Duyurusu6 Temmuz 2019 Cumartesi Seminer - Özgün Öğrenme GüçlüğüSeminer - Özgün Öğrenme Güçlüğü27 Haziran 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji yıl sonu mesleki gelişim çalışmaları kapsamında yapılan seminerde "Özgül Öğrenme Güçlüğü" konusu ele alındı. Pozitif Disiplin - SeminerPozitif Disiplin - Seminer25 Haziran 2019 Salı2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı - Yıl Sonu Mesleki Gelişim Çalışmaları Kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Doç. Dr. İbrahim Gül, "Pozitif Disiplin - Okulda Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu seminer düzenlediler. Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği - SeminerEğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği - Seminer21 Haziran 2019 CumaYıl sonu mesleki gelişim çalışmaları kapsamında, okulumuzda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Şener Şentürk tarafından "Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu seminer düzenlendi. Zeka Oyunları Seminer ÇalışmalarıZeka Oyunları Seminer Çalışmaları20 Haziran 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji Yıl Sonu Mesleki Gelişim Çalışmaları kapsamında, OMÜ Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Arş. Gör. Belgin Bal İncebacak tarafından Zeka Oyunları konulu seminer düzenlendi. STEM Seminer ÇalışmalarıSTEM Seminer Çalışmaları20 Haziran 2019 PerşembeOndokuz Mayıs ÜNiversitesi Vakfı Koleji Yıl Sonu Mesleki Gelişim Dönemi Çalışmalarına, OMÜ Eğitim Fakültesi'den Dr. Özlem Özçakır Sümen, STEM konulu seminerleri ile başlandı... 7. Geleneksel Bilim Şenliği7. Geleneksel Bilim Şenliği17 Haziran 2019 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji’nde 7. Geleneksel Bilim Şenliği Yapıldı. OMÜ Vakfı Kolejinde bu sene yedincisi yapılan ve iki gün boyunca devam eden “Geleneksel Bilim Şenliği”nde öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimiz yine muhteşem bir şölene imza attılar. Vocabulary GameVocabulary Game14 Haziran 2019 Cumaİngilizce kelime eğitimi kapsamında 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldıkları ‘Vocabulary Game’ isimli yarışmada hem eğlendiler, hem öğrendiler hem tekrar ettiler. 2018 - 2019 Mezuniyet Şöleni2018 - 2019 Mezuniyet Şöleni14 Haziran 2019 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji, öğrencilerini bu yıl da büyük bir coşkuyla mezun etti. Heyecanları gözlerinden okunan Ana Sınıfı, 1, 4 ve 8. sınıf öğrencileri gerçekleştirilen muhteşem şölenlerle okuma bayramlarını ve mezuniyetlerini kutladılar.
 1   2   3   »