MEDYA

Sömestr Tatili BaşladıSömestr Tatili Başladı18 Ocak 2019 Cuma2018-2019 eğitim ve öğretim yılı sömestr tatili başladı. Omüçem - Omü Vakfı Koleji İş Birliği Protokolü Belge TöreniOmüçem - Omü Vakfı Koleji İş Birliği Protokolü Belge Töreni17 Ocak 2019 Perşembeİş birliği Protokolü Kapsamında düzenlenen Robotik Kodlama ve Programlama ile Renklerin Dünyasına Yolculuk Kurslarını öğrencilerimiz başarıyla tamamladı. Matilda The Musical And KaraokeMatilda The Musical And Karaoke16 Ocak 2019 ÇarşambaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji’nde, geleneksel hâle gelen İngilizce gösterilerinden “Matilda Müzikal” sahnelendi. Hayatımız Matematik Resim SergisiHayatımız Matematik Resim Sergisi10 Ocak 2019 Perşembe Burs Ödüllü Seviye Tespit Sınavı Başvuruları BaşladıBurs Ödüllü Seviye Tespit Sınavı Başvuruları Başladı31 Aralık 2018 Pazartesi2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı için, burs ödüllü seviye tespit sınavı başvuruları başladı. Omüçem Kurslarımız Devam EdiyorOmüçem Kurslarımız Devam Ediyor28 Aralık 2018 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi ve Araştırma Merkezi (OMÜÇEM) ile OMÜ Vakfı Koleji arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yapılan hafta sonu kurslarından muhteşem manzaralar... Kitap Ekspresi Yola ÇıktıKitap Ekspresi Yola Çıktı28 Aralık 2018 CumaKitap ekspresimiz OMÜ Vakfı Kolejinden varış istasyonu Kars’a doğru yola çıktı. Yazar Nihat Gökmen ile SöyleşiYazar Nihat Gökmen ile Söyleşi20 Aralık 2018 Perşembe Anasınıfı Geri Dönüşüm SergisiAnasınıfı Geri Dönüşüm Sergisi18 Aralık 2018 SalıOMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri hem çevre bilincinin oluşması hem de farkındalık açısından “Geri Dönüşüm Mucitleri” adında bir sergi düzenledi. Her Kapak Bir Umut!Her Kapak Bir Umut!13 Aralık 2018 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji öğrencileri muhteşem bir sosyal sorumluluk projesiyle toplumsal bütünleşmeye ve kültürel değerlere sahip çıkıyor. 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle başlatılan proje ile öğrenciler çevrelerindeki plastik kapakları okulda bir araya getirecek ve engelliler için geri dönüştürülen bu kapaklar ile sakat ve engellilerin tekerlekli sandalye vb. ihtiyaçlarını karşılayacaklar.
 1   2   3   »