Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri

MEDYA

Türkiye 1.si OMÜ Vakfı Koleji'ndenTürkiye 1.si OMÜ Vakfı Koleji'nden11 Mart 2021 PerşembeTürkiye Geneli LGS Deneme Sınavına OMÜ Vakfı Koleji Damgasını Vurdu... 500 Tam Puan... OMÜ Vakfı Kolejinde Öğretmenler Günü Coşkuyla KutlandıOMÜ Vakfı Kolejinde Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı24 Kasım 2020 Salı24 Kasım Öğretmenler Günü OMÜ Vakfı Koleji’nde coşkuyla kutlandı. OMÜ Vakfı Koleji Öğretmenler Günü Özel Programı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Aksoy, Okul Müdürü Kemal İlyas Sağır ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. OMÜ Vakfı Koleji'nden Eğitime Destek KampanyasıOMÜ Vakfı Koleji'nden Eğitime Destek Kampanyası18 Kasım 2020 ÇarşambaTopladığımız kitap ve ders materyallerini taşıma merkezi Ayvacık Döngel İlkokul ve Ortaokuluna, Salıpazarı Bereket Yatılı Bölge Ortaokulları öğretmenlerine teslim ettik. 10 Kasım Özel Programı10 Kasım Özel Programı10 Kasım 2020 SalıBüyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü okulumuzda yapılan muhteşem törende saygı ile anıldı. OMÜ VAKFI KOLEJİ'NDE SENKRON DERS DÖNEMİOMÜ VAKFI KOLEJİ'NDE SENKRON DERS DÖNEMİ9 Kasım 2020 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji'nde senkron ders dönemi başladı. Pandemi dönemi eğitim ve öğretim faaliyetlerine dileyen öğrenci okula gelerek dileyen ise uzaktan katılabilecek. Her Yerde Spor Projesi BaşlıyorHer Yerde Spor Projesi Başlıyor2 Kasım 2020 PazartesiSamsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "HER YERDE SPOR" projesi başlıyor. OMÜ Vakfı Koleji'nde Tanışma ToplantısıOMÜ Vakfı Koleji'nde Tanışma Toplantısı24 Ekim 2020 CumartesiOMÜ Vakfı Koleji'nde görevi teslim alan Vakıf Başkanı ve Okul Müdürü ile öğretmenler bir araya geldi... OMÜ Vakdı Koleji Okulum Temiz BelgesiOMÜ Vakdı Koleji Okulum Temiz Belgesi19 Ekim 2020 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır. Okullarda Alınması Gereken Covid-19 ÖnlemleriOkullarda Alınması Gereken Covid-19 Önlemleri1 Ekim 2020 PerşembeOkullarda COVID-19 bulaşma riskini en aza indirmek için yapılacaklar bir süreç yönetimidir. Bu süreç yönetiminde okul yönetimi, öğretmenler, aileler, öğrenciler ve okul çalışanlarının üzerine düşen görev ve sorumluluklar bulunmaktadır. Hijyen EğitimiHijyen Eğitimi1 Eylül 2020 SalıOMÜ Vakfı Koleji öğrencilerine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri tarafından hijyen eğitimi verildi.
 1   2   3   »