MEDYA

Ana Sınıfımız Gazi MüzesindeAna Sınıfımız Gazi Müzesinde11 Kasım 2019 Pazartesi10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında ana sınıfımız Gazi Müzesi’ni ziyaret etti. Atatürk Vefatının 81 Yılında Saygıyla AnıldıAtatürk Vefatının 81 Yılında Saygıyla Anıldı10 Kasım 2019 PazarBüyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü OMÜ Vakfı Koleji’nde yapılan muhteşem törende saygı ile anıldı. UNICEF İçin İmza KampanyasıUNICEF İçin İmza Kampanyası4 Kasım 2019 PazartesiÜlke olarak BM Genel Kuruluna 15 milyondan fazla imza sunarak güçlü bir mesaj verilmesi için imza kampanyasına siz de destek verin. Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla KutlandıCumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı29 Ekim 2019 Salı29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Kolejinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin birlikte hazırladıkları gösterilerle takdim edilen törene çok sayıda veli katıldı. OMÜ KOLEJİNDEN LÖSAM' A BAĞIŞOMÜ KOLEJİNDEN LÖSAM' A BAĞIŞ24 Ekim 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji öğrencileri velilerinin desteği ile Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM)'a sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde maddi bağışta bulundular. Güneş Sistemi ve Ötesi SergisiGüneş Sistemi ve Ötesi Sergisi17 Ekim 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji 5, 6, ve 7. Sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri dersinde astronomi konuları kapsamında yaptıkları modelleri sergilediler. Hayvanları Koruma GünüHayvanları Koruma Günü4 Ekim 2019 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Kolejinde, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Coşkuyla BaşladıYeni Eğitim ve Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı9 Eylül 2019 PazartesiOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılına renkli bir açılış töreni ile başladı. MİNİKLERİMİZE KARANFİLLİ KARŞILAMAMİNİKLERİMİZE KARANFİLLİ KARŞILAMA5 Eylül 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji; okula uyum sürecini hızlandırmak, okul ile öğrenciler arasındaki sevgi bağını güçlendirmek amacıyla ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri için karşılama töreni düzenledi. Uyum HaftasıUyum Haftası3 Eylül 2019 SalıAnasınıfı ve 1. sınıflar içindir.
 1   2   3   »