MEDYA

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı19 Mayıs 2019 Pazar19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. Yılı, OMÜ Vakfı Koleji'nde büyük bir coşkuyla kutlandı. ONLARI ANLAMAYA ENGEL YOKONLARI ANLAMAYA ENGEL YOK17 Mayıs 2019 CumaOMÜ Vakfı Kolejinden 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında bir anlamlı proje daha... İmajinasyon ve Sınav Kaygısı Terapisiİmajinasyon ve Sınav Kaygısı Terapisi15 Mayıs 2019 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji 8. sınıf öğrencileri LGS sınava yaklaşırken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Rehberlik Servisi tarafından psikolojik chek-up çalışmaları kapsamında kendilerine “Sınava 15 Gün Kala” adlı sunum yapıldı. OMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıflar İngilizce GösterileriOMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıflar İngilizce Gösterileri10 Mayıs 2019 CumaOkulumuz 3/A, 3/B ve 3/C sınıfı öğrencileri düzenlenen İngilizce gecelerinde; derslerde edindikleri kazanımları eğlenceli bir şekilde gelen misafirlere sergiledi. Okul Dışı Bireysel EtkinlikOkul Dışı Bireysel Etkinlik10 Mayıs 2019 CumaSosyal etkinlik türleri, Okul İçi Etkinlikler, Merkezî Etkinlikler ve Okul Dışı Bireysel Etkinlikler olmak üzere bakanlık tarafından sınıflandırılmış, okul dışı bireysel etkinlikte siz değerli velilerin de paydaş olduğu ifade edilmiştir. 2018-2019 BİLSEM KILAVUZU YAYIMLANDI2018-2019 BİLSEM KILAVUZU YAYIMLANDI9 Mayıs 2019 Perşembe Bilim ve Sanat Merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlanmıştır. OMÜ VAKFI KOLEJİNDE ŞİİR VE KÜLTÜR ŞÖLENİOMÜ VAKFI KOLEJİNDE ŞİİR VE KÜLTÜR ŞÖLENİ2 Mayıs 2019 PerşembeEdebiyat ve kültürümüze dair kalıcı bir sevgi yeşertme amacıyla OMÜ Vakfı Kolejinde bir şiir dinletisi düzenlendi. “Her Dem Bir Mısra” adlı şiir dinletisine Samsun İlkadım Güzel Sanatlar Lisesi Müzik öğretmeni ve Bafra Musiki Cemiyeti Orkestra Şefi Levent Aydın’ın yönetimindeki orkestra eşlik etti. Çanakkale Savaşı Gezici Müzesi OMÜ Vakfı Koleji’ndeÇanakkale Savaşı Gezici Müzesi OMÜ Vakfı Koleji’nde26 Nisan 2019 CumaÇanakkale Savaşı Gezici Müzesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencilerinin ziyaretlerine sunuldu. Pamuk Prenses ve Yedi CücelerPamuk Prenses ve Yedi Cüceler24 Nisan 2019 Çarşamba3A ve 3C sınıflarının hazırladığı "Snow White and The Seven Dwarfs" müzikalleri başlıyor. OMÜ Vakfı Koleji’nde 23 Nisan CoşkusuOMÜ Vakfı Koleji’nde 23 Nisan Coşkusu24 Nisan 2019 ÇarşambaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Öğrencilerin sahnelediği koro, şiir dinletileri ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı.
 1   2   3   »