2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sömestr Tatili Başladı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 17 Ocak 2020 Cuma

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı sömestr tatili başladı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sömestr Tatili Başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji muhteşem bir törenle yarıyıl tatiline başladı. OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yılmaz ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rıza Karagöz’ün katılımıyla 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sonu karne töreni düzenlendi.  Çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerde Türkiye derecesi alarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizin başarı belgelerinin de taktim edildiği törene velilerin de ilgisi yoğundu.

Karneleri taktim ederken, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektiren değerli OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller temennisinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize iyi tatiller diler, saygılar sunarız.

■ Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız