24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 24 Kasım 2014 Pazartesi
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz konferans salonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyeleri, okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katılımıyla çoşkuyla kutlandı.
Programda öğrencilerimiz öğretmenlerine sevgilerini hitaben şiirler okudu. Minik yavrularımız çeşitli oyunlarla öğretmenlik mesleğinin değerini çok güzel bir şekilde vurguladılar. Okulumuz çocuk korosu geleceğin neslini yetiştiren mimarları onurlandıran şarkılar söylediler. Öğretmenlerine sevgilerini programdaki performanslarıyla gösteren öğrencilerimiz değerli öğretmenlerini onurlandırdılar. Öğretmen sevgisinin ve ona verilen değerin bir günle sınırlı olmadığı vurgulandı.
Okulumuz öğrencileri tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü saygı ve sevgiyle kutladı.
OMÜ Vakfı Koleji
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması