ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 19 Kasım 2015 Perşembe
4. Sınıflarımızdan Veteriner Fakültesine Ziyaret

Okulumuz 4-A, 4-B, 4-C ve 4-D sınıfları öğretmen ve öğrencileri olarak 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesine Fen Bilimleri Dersi “Vücudumuzu Tanıyalım” Ünitesi Kapsamında ders etkinliği gezisi yaptık. Veteriner Fakültesi’nin değerli hocalarından velimiz Sayın Doç. Dr. Metin ÇENESİZ, öğrencilerimizi konularımızla ilgili bilgilendirdi. Ayrıca iskelet sistemi, dolaşım sistemi, solunum sistemiyle ilgili anlatım ve görsel sunumlarda bulundu.

Veteriner Fakültesinde bire bir eğitim almamıza izin veren Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Abdurrahman AKSOY’a yardımlarını esirgemeyen velimi Sayın Doç. Dr. Metin ÇENESİZ’e ve eşi Sayın Prof. Dr. Sena ÇENESİZ’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.