7. Geleneksel Bilim Şenliği

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 17 Haziran 2019 Pazartesi

OMÜ Vakfı Koleji’nde 7. Geleneksel Bilim Şenliği Yapıldı. OMÜ Vakfı Kolejinde bu sene yedincisi yapılan ve iki gün boyunca devam eden “Geleneksel Bilim Şenliği”nde öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimiz yine muhteşem bir şölene imza attılar.

7. Geleneksel Bilim Şenliği

Şenlik kapsamında Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları deney, gösteri ve sunumlar sergilendi.

OMÜ Vakfı Kurucu Temsilcisi ve Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK ile konuşmaları ile başlayan şenlik büyük ilgi gördü. Konuşmalarında, bilime ve bilimsel çalışmalarda uygulamanın önemine vurgu yapan OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil KÜTÜK şenlikteki çalışmaları teker teker gezerek öğrencilerimize teşekkürlerini sundu.

Mad Science Çılgın Bilim Gösterileri’nin de yer aldığı bilim şenliğine katılan büyük küçük herkes eğlenceli ve etkileyici deneylerle yeni bir şeyleri öğrenmenin hazzını yaşadılar.

Her sene olduğu gibi bu sene de şenliği bin bir emeklerle hazırlayan öğretmenlerimize, katılımlarından dolayı öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

■ Haber Kaynağı Görselleri İçin Tıklayınız