ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 15 Şubat 2016 Pazartesi
Akıl Oyunları

3. Sınıflar Akıl Oyunlarında Çok Eğlendiler.

Katamino çocukların geometrinin temel kavramlarını anlamasına yardımcı olan bir inşa oyunudur. Çok sayıdaki bulmacaların zorluk seviyeleri çok kolaydan çok zora değişmektedir.

Tek kişinin oynayabileceği bir bulmaca olduğu gibi iki kişi arasında oynanan bir strateji oyunu olarak da oynanabilir. Katamino her yaştan oyuncuların çok severek oynadığı farklı seviyeleri olan sıra dışı bir oyundur.

Birçok uluslararası ödül ile tanınmış olan oyunun yoğun olarak kullanılması eğitsel yönü ile kabul gördüğünün kanıtıdır.

OMÜ Vakfı Koleji olarak öğrencilerimizin geometrik algı ve analitik düşünme yeteneklerini geliştirerek başarılarına katkı sağlamayı hedefliyor ve bu süreci zevkli hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Katamino gibi çok yönlü bir oyunu kolaylıkla öğrenip başarıyla uygulayabilen öğrencilerimizi tebrik ediyor öğrenmeyi eğlence haline getiren bu projeye katılan bütün öğretmen ve öğrencileri kutluyoruz.

OMÜ Vakfı Ailesi