MEDYA

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 7 Kasım 2018 Çarşamba

OMÜ Vakfı Koleji Ana sınıfı öğrencileri Canik Oyuncak Müzesi’ne gezi düzenledi. Öğretmenleri eşliğinde müzeyi gezen öğrenciler, geçmişten günümüze kadar gelmiş oyuncakları inceleyip teknolojinin oyuncaklar üzerindeki etkisini görme fırsatı buldular.

Ana Sınıfımız Oyuncak Müzesinde

Tahta oyuncak boyama atölyesinde boyama yapan minikler, müzeden kendilerine birer hatıra alma imkânı buldular.

Canik Belediyesi tarafından kurulan müzede Almanların, Fransızların, Amerikalıların, Japonların, Polonyalıların, Çinlilerin ve Türklerin geçmişte yaptığı oyuncaklar bulunuyor. Ford’un 1920’de ürettiği ilk oyuncak arabanın yanı sıra; o yıllara ait uçak, tren, zeplin ve farklı ülkelerde üretilen oyuncaklar yer alıyor.

OMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri farklı kültür ve ülkelere ait oyuncakların yer aldığı bu güzel müzeyi gezerken keyifli vakit geçirdiler.

■ Haber Kaynağı İçin Tıklayınız