ANA SAYFA | MEDYA | Ana Sınıfı Haberler | 11 Kasım 2016 Cuma
Anasınıfı 10 Kasım Etkinliğinde

Anasınıfı öğrencilerimiz 10 Kasım 2016 Perşembe günü, hazırlamış oldukları marş, şiirler ve drama çalışmalarıyla günün anlam ve önemini sınıflarında yaşadılar.

Etkinliklere başlamadan önce sınıfça öğretmenleri ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün hayatını ve 10 Kasım gününün anlam ve önemini konuşarak sohbet ettiler.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için Saat:9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunana minik öğrenciler, ardından İstiklal Marşını söylediler. Sonrasında etkinlik için gerekli araç gereçler çocuklara dağıtılarak keyifli bir şekilde etkinliğe başlandı. Çelengi yapmak için önceden hazırlanmış olan mukavvaya çocuklar kartonları yapıştırdılar ve Atatürk ün resmini de yerleştirerek minikler proje çalışmasını tamamladılar. Son olarak Atam şarkısı söylenerek etkinlik keyifli bir şekilde son buldu.