Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Anasınıfı Geri Dönüşüm Sergisi

ANA SAYFA | MEDYA | Ana Sınıfı Haberler | 18 Aralık 2018 Salı

OMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri hem çevre bilincinin oluşması hem de farkındalık açısından “Geri Dönüşüm Mucitleri” adında bir sergi düzenledi.

Anasınıfı Geri Dönüşüm Sergisi

Öğrenciler plastik atıklar ve kullanım imkânı kalmamış eşyaları geri dönüşüme kazandırmak için okula getirdikleri malzemeleri kullanarak ve eğlenceli materyaller haline getirerek doğanın imkânlarının aslında gördüğümüzden daha geniş olduğunu ve aslında “atık”ların her zaman işe yaramaz olmadığını bir kez daha göstermiş oldular. Sergide geri dönüşüme dair pankartlar açarak farkındalık oluşturmak, isteyen minikler verdikleri mesajlarla davetlilerden tam not aldılar.

Geri dönüşüm sergisi ile dünyaya ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzun altını çizen Anasınfı öğrencileri, doğayı seven, içinde bulunduğu çevreye değer veren ve hayat boyu geri dönüşümü hem evinde hem diğer ortamlarda uygulayan ve uygulanmasına teşvik eden bireyler olacaklarının mesajlarını verdiler.


Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet İrfan Yetik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Arslan, OMÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı, OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Yöneticisi Fatma Taşçı, OMÜ Vakfı Koleji Okul Aile Birliği Üyeleri ve velilerle hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sergi ziyarete açıldı.


♦ Haber Kaynağı ve Fotoğrafları İçin Tıklayınız