Atatürk Vefatının 81 Yılında Saygıyla Anıldı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 10 Kasım 2019 Pazar

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü OMÜ Vakfı Koleji’nde yapılan muhteşem törende saygı ile anıldı.

Atatürk Vefatının 81 Yılında Saygıyla Anıldı

Öğrenciler tarafından sergilenen “İlkelerin Işığımızdır” isimli oratoryo gösterisi ile başlayan anma programı, siren ve saygı duruşunun ardından istiklal marşımız ile devam etti.

Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği "10 Kasım Atatürk'ü Anma Özel Programı"nda, öğrencilerin yaptığı  gösteriler büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Mustafa Kurt’un günün anlam ve önemine dair konuşmalarının ardından sinevizyon gösterisi, koro, şiir ve solo şarkı performansları sahnelendi.

Öğrencilerimize gösterdikleri başarı  ve  üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

■ Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız