Bizim Karanlıkları Aydınlatan Kitaplarımız Var !

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 30 Kasım 2018 Cuma

OMÜ Vakfı Koleji Ortaokulu olarak okumaya teşvik eden, kitaba merak uyandıran okuma etkinliklerine yer vermeye devam ediyoruz.

Bizim Karanlıkları Aydınlatan Kitaplarımız Var !OMÜ Vakfı Koleji ortaokul öğrencileri kasım ayı boyunca, Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Maarif Hareketi" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler çeşitli sınıf içi etkinliklerine katılarak kitap okuma alışkanlığına dikkat çekmeye çalıştılar. Öğrenciler konuyla ilgili “Bizim karanlıkları aydınlatan kitaplarımız var” diyerek okuma saatinde kitap lambalarını yakarak kahveler eşliğinde keyifli bir okuma saati gerçekleştirdiler. Ders sonunda söyleşi yapan öğrenciler ve öğretmenleri, okuma sevgisi üzerine güzel mesajlar verdiler.

■Haber kaynağı fotoğrafları için tıklayınız