ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 11 Mayıs 2016 Çarşamba

CANIM ANNEM BENİM ANNEM” temalı komposizyon yarışması;

Bulvar Alışveriş Merkezinin gerçekleştirdiği  “ Canım Annem Benim Annem” temalı kompozisyon yarışmasına Okulumuz ilkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinden yoğun bir katılım gerçekleşti. Öğrencilerimizin kompozisyonlarından seçilen yazılar yarışmaya gönderildi. Ortaokul kademesinde Okulumuz 6/B Sınıfı öğrencisi Gamze Kahvecioğlu il üçüncüsü oldu. Bulvar Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine yarışmaya katılan öğrenciler ve Türkçe Öğretmeni Hüseyin BAYRAM katıldı.

Öğrencimizin başarısı bizleri onurlandırdı. Çünkü yarışma teması bizleri yetiştiren değerli annelerimizle ilgili duyguların anlatılmasıydı. Bu anlamda yarışmaya katılan her öğrenciye küçük ödüller verildi. Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz annelerimize şükranlarını ve sevgilerini bu etkinlikle anlatmış oldu.