Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 29 Ekim 2019 Salı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Kolejinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin birlikte hazırladıkları gösterilerle takdim edilen törene çok sayıda veli katıldı.

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan kutlama töreninde, izleyenlerden tam aldı.

Velilerin ilgisinin çok yoğun olduğu kutlama programı; sinevizyon gösterisi, okunan şiirler, koro performansı, oratoryo ve öğrencilerin hazırlayıp sundukları vals dansı gösterisiyle izleyenlere muhteşem bir bayram yaşattı.

OMÜ Vakfı Koleji Okul Müdürü Mustafa KURT bu unutulmaz Cumhuriyet Bayramı programı için öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür ederken Cumhuriyetin 96. yılı kutlaması toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

■ Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız