ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 18 Nisan 2016 Pazartesi

TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN DUAYEN SİMLERİNDEN MELİHAT GÜLSES KOLEJİMİZİ ZİYARET ETTİ

Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sn. Melihat GÜLSES, “Dünya Ses Günü” etkinlikleri vesilesiyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atatürk Kongre Merkezinde Türk Sanat Müziği tutkunlarıyla bir araya geldi.

TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Melihat GÜLSES konser öncesi OMÜ Vakfı Kolejini ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle buluştu. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kendilerine göstermiş olduğu samimi ilgi ve sevgiye karşılık veren sanatçımıza, öğrencilerimiz tarafından OMÜ Vakfı Ailesi adına çiçek taktim edilmiştir.

Çok mutlu olduğu belirten Sn. GÜLSES, okulumuzu çok beğendiğini ve Kolejin Ondokuz Mayıs Üniversitesinde olmasının da ayrıca çok önemli olduğunu ifade ettiler.

Vermiş olduğu keyifli konserle Türk Sanat Müziği hayranlarını bir kez daha mest eden Melihat GÜLSES’e konser sonrası Ortaokul - Aile Birliği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tarık YAZAR tarafından çiçek taktim edilmiştir.