Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği - Seminer

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 21 Haziran 2019 Cuma

Yıl sonu mesleki gelişim çalışmaları kapsamında, okulumuzda; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Şener Şentürk tarafından "Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu seminer düzenlendi.

Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği - SeminerMesleki gelişim dönemi çalışmalarına "Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu seminer ile devam ediliyor. OMÜ Eğitim Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Şener Şentürk, Eğitimin tarihsel evrimleşme süreci, kavramların kuşakları arasında aktarımı, dünya geneli eğitim model ve öğretim programlarının nasıl anlaşılması gerektiği ve etkin öğretim modellerinin uygulanışlarına yönelik örneklerle zenginleştirilen bir sunum yaptı. Sunum hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Değerli katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Şener Şentürk'e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Eğitimin Dünü, Bugünü ve Geleceği - Seminer