İngilizce Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleri

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 18 Ocak 2024 Perşembe

Ondokuzmayıs Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü öğrencilerinden 4 ve 5. sınıf öğrencilerimize "Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleri" etkinliği.

İngilizce Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleri•TR:
4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi ( İngiliz Dili Egitimi Bölümü ) öğrencilerinin hazırladığı kısa oyunları izlemeye gittiler. Dilbilim derslerinin bir parçası olarak, üniversitede ki öğrenciler, öğrencilerin İngilizce öğrenirken karşılaşabilecekleri ses problemlerini vurgulayan mini oyunlar ve skeçler gerçekleştirdiler.

Değerli katkılarından dolayı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü MYO Müdürü Prof. Dr. Nalan KIZILTAN'a teşekkür ederiz.

•EN:
4th and 5th graders from OMU Foundation College went to the Education Faculty at Ondokuz Mayıs University. Mini role plays were conducted in order to emphasise problematic sounds in English. Our students enjoyed the activities and had lots of fun. The activity was put together by Prof. Dr. Nalan KIZILTAN.
İngilizce Dil Ediniminde Karşılaşılan Ses Problemleri