ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 25 Aralık 2015 Cuma
Japon Deprem Uzmanından Seminer

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Doğal Afet Arama Kurtarma İlkyardım Topluluğu ve Gençlik Topluluğu işbirliğiyle OMÜ Mühendislik Fakültesi’nde " Deprem Afetine Hazır mıyız?" konulu bir konferans vermek üzere davet edilen

Japonya Yurt Dışı İnşaat Şirketleri Derneği Genel Sekreteri ve Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize "Deprem Afetine Hazır mıyız?" konulu bir seminer verdi.

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin  ilgi ile dinledikleri seminerin sonunda ,öğrencilerimiz Yoshinori Moriwaki' ya ilginç sorular sordular.Soruları çok beğenen Yoshinori Moriwaki tüm soruları cevapladı ve mutlu olduğunu söyledi.OMÜ Vakfı Koleji olarak Sayın Yoshinori Moriwaki'ye çok teşekkür ediyoruz.