ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 22 Haziran 2016 Çarşamba
Kapadokya Kültür Gezisi

OMÜ Vakfı Özel İlkokulu; 4. sınıf öğrencileri, İlkokul Müdür Yardımcımız, 4. Sınıf öğretmenleri ve velileri ile 03-05 Haziran günleri kalabalık bir ekiple Kapadokya’ya çıkarma yaptılar. Gezinin birinci gününde katılımcılar sırasıyla Kaymaklı Yeraltı Şehri, Uçhisar Kalesi, Güvercinlik Vadi, Göreme Panorama, çanak çömlek yapımı ve Avanos merkezini gezip otelde dinlendiler. İkinci gününde ise Göreme Açık Hava Müzesi, Develi Vadi, Paşabağları, Onyx taş atölyelerini gezme imkanı bulan katılımcılar sevdiklerine de hediyelik eşyalar almayı unutmadılar. Gezi sırasında konaklamayı, kahvaltı ve akşam yemeklerini açık büfedeki lezzetli yiyeceklerle 5 yıldızlı otelden sağlayan katılımcılar keyifli dakikalar geçirdiler.

Gezi süresince ilgi ve desteklerini esirgemeyen Müdür Yardımcımıza, öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.