ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 18 Nisan 2016 Pazartesi
Kardeşlik Projesi

OMÜ VAKFI KOLEJİNDEN ÖZEREN ŞEHİT METİN ARSLANTÜRK İLOKULU VE ORTAOKULUNA KARDEŞLİK PROJESİ

OMÜ Vakfı Koleji’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Çocuk Tiyatrosu ve Hijyen Eğitimi Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu ve Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerince ilgiyle karşılandı. Çocuklar hem sağlık hem kültürel anlamda kazanımlar elde etti.

Omü Vakfı Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Asım KURUMAHMUT ve Türkçe Öğretmeni Hüseyin BAYRAM önderliğinde başlatılan “Kardeşlik Projesi“ kapsamında Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu ve Ortaokuluna çeşitli hediyeler götürüldü. Okulumuz öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte çocuklar birbirleriyle kaynaştı. Çeşitli oyunlar oynadılar. Çocuklar arası yardımlaşma ve dayanışma köprüleri geliştirilmiş oldu. Projede katkısı bulunan herkese teşekkür ederiz.