Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Karne Heyecanı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 18 Haziran 2014 Çarşamba
Karne HeyecanıOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Özel İlköğretim Okulunda karneler Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermeste dağıtıldı. Okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı kermes büyük ilgi gördü.
Karne töreninde konuşan Okul Müdürü Metin KILIÇ, “Kolej olarak çok başarılı bir yıl geçirdik. Öğrencilerimiz birçok dalda Türkiye dereceleri yaptılar. TEOG Sınavlarında il birincisi çıkardık. Başarılarımız artarak devam edecektir. Derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Yüzme sporu dalında Türkiye 2.si olan Ali Yağız ÖNAL’a gümüş madalya, Oxford’un düzenlediği Big Read Yarışması’nda Karadeniz Bölge derecesi yapan Batu Berk MURATHAN, Alp Ozan YAZAR, Eftelya ŞENTÜRK’e, Rusya’da düzenlenen, “Uluslararası Temel Bilimler Yarışması”nda 7. Sınıflar Samsun 1.’si olan Aylin YILMAZ’a da plaket verildi.
Ayrıca sınıflar bazında derece yapan; 5. Sınıf 1.’si Ayşe Sude GÖKÇEK, 6. Sınıf 1.’si Eser İlke GENÇ, 7. Sınıf 1.’si Oğuzhan YILDIRIM, 8. Sınıf ve TEOG Sınavı’nda bütün soruları doğru yaparak 700 tam puanla Samsun İl 1.’si olan Mehmet Melik ARICI’ya plaket ve ödülleri verildi.
Velilerin büyük ilgi gösterdiği müzik eğlence ve sihirbaz gösterileri ile devem eden karne şöleni İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.
Karne Heyecanı
Karne Heyecanı
Karne Heyecanı