Karne ve Mezuniyet Töreni

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 18 Haziran 2021 Cuma

Karne ve Mezuniyet TöreniOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı, Yıl Sonu kutlama programları coşkuyla yapıldı.

1. Sınıflar Okuma Bayramları ile Yıl Sonu Programları, 4. Sınıflar Mezuniyet Törenleri, Okul Birincisi Ödül ve Hatıra Kütüğü Töreni, Optimist Junior Kampına seçilen Milli Takım Sporcu Adayı Öğrencimizin ile Teknofest Yararına Teknoloji Yarışması Engelli Dostu Kategorisinde Finale kalmaya hak kazanan öğrencimizin tebrik ve ödül töreni düzenlendi.

#Karne #omuvakfikolej #teknofest #yelken #junior #millitakım #okulbirincisi #lgstürkiyeşampiyonu #anasınıfı #ilkokul #ortaokul
Karne ve Mezuniyet Töreni