Küçük Prens’i Okuma ve Anlama Etkinliği

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 21 Kasım 2018 Çarşamba

OMÜ Vakfı Koleji 5.sınıf öğrencileri ile okulda “Küçük Prens Günü” etkinliği düzenlendi.

Küçük Prens’i Okuma ve Anlama Etkinliği

Bir çocuğun gezegenlere yaptığı yolculuk ekseninde felsefi mesajlar içeren, aynı zamanda bir masal türü özelliklerini de taşıyan küçük prens kitabı OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri tarafından ilgiyle okundu.

Antoine De Saint Expery tarafından kaleme alınan, dünya edebiyatının en önemli eserleri arasında yer alan  “Küçük Prens“  kitabımızdan hareketle küçük prensin renkli dünyasına dâhil olan öğrenciler bir yandan eğlenirken bir yandan da kendi içsel güçlerini keşfetmelerinin keyfini yaşadı. Gün boyunca küçük prens rolünü üstlenen öğrenciler, kitaptan edindikleri mesajları tartıştılar. OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri, Küçük Prens temalı çeşitli etkinliklerle, sevgi, dostluk, mutluluk gibi evrensel kavramların günlük hayatta kullanılması ve dil öğretimini destekleyici nitelikte, sınıf içi ve sınıf dışı eğlenceli örnekler sunarak etkinliği tamamladılar.

■Haber Kayanğı Fotoğrafları İçin Tıklayınız