ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 7 Ağustos 2020 Cuma

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji LGS 2020 şampiyonlarına ödül töreni düzenledi.

LGS 2020 ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ Vakfı Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Metin Yılmaz, Çarşamba İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, OMÜ Vakfı Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Doç. Dr. Nevran Eylem Akman Gündüz, OMÜ Yapı İşleri Daire Başkanı Sn. Barış Alkur, OMÜ Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Emin Günaydın, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Sn. Mustafa Kurt veli, öğrenci ve idari personellerin de katılımıyla LGS 2020’de üstün başarı göstererek 0,04 yüzdelik dilime girmeyi başaran Işıl Banu Karagöz, 0,43’te Melih Bostancı, 0,50 ‘de Eren Lokumcu ve Yusuf Kaan Akdemir ile 0,82’de yer alan Ahmethan Batur adlı öğrencilerimize göstermiş oldukları çabadan ve sergilemiş oldukları başarılarından dolayı Onur Anıtı taktim edildi.

Rektör Bilgiç; öğrencileri, ailelerini, öğretmen ve idari kadroyu tebrik ederken, OMÜ Vakfı Kolejinin başarıdaki istikrarı ve öğrencileri geleceğe daha hazır hâle getirecek bir eğitim ve öğretim ortamının temini açısından OMÜ Vakfı ile çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler.

■ GERÇEK KAZANANLAR
“Başarının sadece kâğıt üzerindeki doğru cevaplara bağlı olmadığını, hayat boyunca doğru olanın yanında, ülkemiz ve milletin geleceği ile ilgili endişeler taşıyor olmanın da çok önemli bir bilinç olduğunu unutmamalısınız” diyen Rektör Bilgiç; hayatın gerçek kazananlarının, farklı mülahazalarla anlık kazanımlar peşinde olanların olamayacağını; asıl kazancın dürüst ve samimi olarak çalışmaktaki istikrara bağlı olduğunu ifade ettiler.

Değerli katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

■Haber kaynağı ve datyları için lütfen tıklayınız