Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Literacy Week - İngilizce Edebiyat Haftası Festivali

ANA SAYFA | MEDYA | İngilizce Haberler | 4 Haziran 2018 Pazartesi

OMÜ Vakfı Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri geçtiğimiz hafta ‘Edebiyat Haftası’ adı altında İngilizce etkinlikler düzenledi.

Literacy Week - İngilizce Edebiyat Haftası Festivali

This week our Grade 5 and Grade 6 students celebrated Literacy Week . Literacy Week is an important event which highlights the importance of books and reading in our lives. Students were engaged in a variety of interactive activities. Each day students participated in vibrant and exciting workshops.

 

On Monday students welcomed Litercay week by designing and decorating their corridor and classroom doors.

 

Tuesday, students were dressed in their favourite characters and showcased their costumes with a Character Parade to our younger students.

 

Wednesday, Buddy Reading: Grade 5 students visited our younger students (grade 1) and read to them. Each students designed their own bookmark and excahnged it with their book buddy.

 

Thursday, Grade 5+6 students participated in a Game Show. Students tested their general english knowledge while having fun at the same time.

 

On Friday Students designed and coloured their own T-Shirts.

 

 

 

OMÜ Vakfı Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri geçtiğimiz hafta  ‘Edebiyat Haftası’ adı altında İngilizce etkinlikler düzenledi. Öğrencilerimizin, okumanın ve kitapların hayatımızdaki önemini eğlenceli etkinliklerle keşfetmelerini sağlamaları için bu haftayı kutlamalar ve farklı İngilizce aktivitelerle zenginleştirdik. Haftanın her bir günü için farklı, eğlenceli,  çocukların büyük istek ve heyecanla katılmak istedikleri etkinlikler düzenledik.

 

Öğrenciler bu keyifli haftaya ilk olarak sınıf kapılarını süslemek için İngilizce kelimeler içeren çeşitli konseptler tasarlayarak başladı. Hep birlikte işbirliği yaparak çalıştılar.

 

Salı günü, öğrencilerimiz sevdiği ünlü bir karakterin kostümünü giyerek heyecanla kırmızı halıda yürüdüler. Bu geçit töreninde her bir öğrenci karakteriyle ilgili bilgileri ve özellikleri İngilizce konuşarak ifade etti.

 

Çarşamba günü, 5. Sınıf öğrencilerimiz 1. Sınıf öğrencilerimizi ziyaret etti ve minik arkadaşlarına İngilizce kitaplar okudular. Birlikte kitap ayracı düzenleyerek, her biri kitap okuma partnerine tasarladığı ayracı hediye etti.

Perşembe günü, Öğrenciler İngilizce oyun etkinliğine katıldılar. Yarışma tadında geçen bu oyunda takımlar turu başarıyla tamamlamak için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

 

Son olarak Cuma günü öğrenciler kendileri için İngilizce temalı tişört tasarladılar ve boyadılar. Tasarladıkları  tişörtleri tüm gün keyifle giydiler.

■ Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız