Lösemiyle Mücadele Projesine Anlamlı Teşekkür

ANA SAYFA | MEDYA | İlkokul Haberler | 16 Mayıs 2017 Salı

Lösemiyle Mücadelede “Bir Puzzle da Siz Seçin “ Yardım Projesine LÖSAM ‘dan Teşekkür Belgesi

Lösemiyle Mücadele Projesine Anlamlı TeşekkürOMÜ Vakfı Koleji 4.sınıf öğrencileri tarafından lösemiyle mücadelede “Bir Puzzle da Siz Seçin “ yardım projesi nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmişti. Projeye katılan ve destek veren  OMÜ Vakfı Koleji öğretmen ve öğrencilerimize tebrik ve teşekkür için LÖSAM Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut ALBAYRAK ve  eşi Prof.Dr.Canan ALBAYRAK okulumuzu ziyaret etti.

12 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen törende ,sosyal sorumluluk projesi adına, LÖSAM Dernek Başkanı Prof.Dr.Davut ALBAYRAK ve  eşi Prof. Dr. Canan ALBAYRAK, Okul Müdürümüze plaket takdim ederken öğrencilerimize de teşekkür belgelerini sundular.Omü Vakfı Koleji öğretmen ve öğrencilerine bu örnek davranışlarından dolayı LÖSAM adına sonsuz teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler..