Öğrencilerimiz Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinde

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 2 Aralık 2014 Salı
Öğrencilerimiz Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla OMÜ Vakfı Koleji'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler bu yıl da devam ediyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulumuz 8. sınıf öğrencileri Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ndeki öğrencileri ziyaret etti. Özel Eğitim hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz ardından sınıflara dağılıp Özel Eğitim gören arkadaşlarıyla bir ders saati boyunca uygulama yaptılar. Öğrencilerimiz ve özel eğitim gören öğrenciler çok keyifli vakit geçirdiler.
Özel Eğitim gören kardeşlerinin içinde bulundukları durumun bir engel olmadığını gören öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla empati yapma fırsatı buldular.
Öğrencilerimiz Altınkum Özel Eğitim Uygulama Merkezinde