Öğrencilerimiz Panaroma 1919 Müzesi’nde

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 15 Kasım 2018 Perşembe

OMÜ Vakfı Koleji öğretmen ve 7.sınıf öğrencileri Samsun Panorama Dijital Gösterim Merkezini (1919 Panorama Müzesi) ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz Panaroma 1919 Müzesi’nde

Öğrencilerimiz arasında kültür, sanat, estetik ile tarih bilinci geliştirmek ve bunu gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgilendirilmesi yapılan “Müzede Bir Gün” projesi kapsamında keyifli ve eğitici bir gezi düzenlendi. Sergi alanı gezilerek, çeşitli sunum ve gösteriler izlenirken resim çizme etkinliğiyle gezimiz tamamlandı.

Öğrencilerimizin kültürel miraslarını bir kez daha anımsadıkları “Müzede Bir Gün” projesi dolayısıyla Samsun İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Coşkun ESEN’e ve güler yüzlü ekibiyle gezimize renk katan 1919 Panorama Müzesi çalışanlarına teşekkür ederiz.

■ Haber Kaynağı ve Fotoğrafları İçin Tıklayınız