Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

OMÜ 23 Nisan Çocuk Şenliği

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 19 Nisan 2022 Salı

OMU Vakfı Koleji ailesi bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile birlikte kutluyor.

OMÜ 23 Nisan Çocuk ŞenliğiOMÜ 23 Nisan Çocuk Şenliği; OMÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı, OMÜ Vakfı ve OMÜ Vakfı Koleji işbirliği ile 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da OMÜ Yaşam Merkezi önündeki tören alanında yapılacaktır.

Şenlik içeriği Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Düşler Topluluğu ve Sınıf Öğretmenliği Topluluğu üyesi olan öğrenciler tarafından organize edilirken, öğrencilerimizin şiir, şarkı ve sahne gösterileri yanında, OMÜ Halk Oyunları Topluluğunun gösterileri, müzik öğretmenliği öğrencilerinin konseri, geleneksel çocuk oyunları, yüz boyama, origami, baskı, kil, resim, maske, şapka ve müzik çalışmalarının yapılacağı atölyeler, şişme oyun parkı, okul aile birliğinin çocuklara ikramı vb etkinlikler olacaktır.

Vezirköprü ilçemizin üç farklı köyünde birleştirilmiş sınıflarda öğrenim gören 50 öğrenciyi de misafir edeceğimiz şölenimize, siz değerli velilerimizi çocuklarınızla birlikte davet ediyoruz.
Bu sene ilkini yapacağımız ve geleneksel hale gelmesini beklediğimiz şölenimizde görüşmek dileğiyle…