Omü Tıp Fakültesi Gezisi

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 11 Ocak 2018 Perşembe

OMÜ Vakfı Koleji 8.sınıf öğrencileri, OMÜ Tıp Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak, öğrencilere tıp mesleğinin öneminianlattı. Fakülte ve mesleki hayatı hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Recep Sancak, öğrencilerden gelen sorularıda cevaplandırdı.

Omü Tıp Fakültesi GezisiOMÜ Vakfı Koleji 8.sınıf öğrencileri, OMÜ Tıp Fakültesini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere teşekkürlerini iletti.Ziyaretin akabinde öğrencilere Üniversite Hastanesi Laboratuvarları ve tıbbi cihazlar bölümlerigezdirilerek kullanılan tıbbi cihazlar tanıtıldı. OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri Hekimlik mesleğinin insanlık içinçok önemli bir meslek olduğunu belirterek severek tıp alanında okuyabileceklerini söylediler.