OMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıflar İngilizce Gösterileri

ANA SAYFA | MEDYA | İlkokul Haberler | 10 Mayıs 2019 Cuma

Okulumuz 3/A, 3/B ve 3/C sınıfı öğrencileri düzenlenen İngilizce gecelerinde; derslerde edindikleri kazanımları eğlenceli bir şekilde gelen misafirlere sergiledi.

OMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıflar İngilizce Gösterileri

3/A sınıfı öğrencileri, 24.04.2019 saat 18.00’de “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler (Snow White and The Seven Dwarfs)” adlı müzikali yoğun katılımla okulumuz konferans salonunda izleyicilerle buluşturdu.

3/C sınıfı öğrencilerinin ise 26.04.2019 saat 18.00’de sergiledikleri, “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler (Snow White and The Seven Dwarfs)” adlı müzikal izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.

3/B sınıfı öğrencilerimiz ise 30.04.2019 saat 18.00’de sahneledikleri “Kırmızı Başlıklı Kız (Little Red Riding Hood)” adlı müzikalle derslerde edinmiş oldukları kazanımları gelen misafirlere sundular.

Katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

■ Haber kaynağı ve fotoğrafları için tıklayınız