OMÜ VAKFI KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KÜLTÜR GEZİSİ

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 16 Ocak 2020 Perşembe

OMÜ Vakfı Koleji 8.sınıf öğrencileri öğretmenleriyle 11-13 Ocak tarihli LGS yarı yıl kampı öncesi moral ve motivasyon için geziye çıktılar.

OMÜ VAKFI KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KÜLTÜR GEZİSİ

Kış turizmi ve doğal güzellikleriyle ünlü; Bolu/Gölcük, Abant, Karabük/Safranbolu ve Ilgaz Dağı tesislerinde kalan öğrenciler çeşitli kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirdiler.

OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri ayrıca kayak ve snowboard dersi alarak kış sporları ile ilgili bilgi ve beceri sahibi oldular.

Turizmin ne olduğu konusunda da eğitim alan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde eğlenceli ve keyifli bir tatil programını tamamlayarak amaçlarının sadece gezmek değil, kültürel ve sportif alanlarda gelişmek olduğunu belirterek, yaptığımız bu gezi ile amaçlarına ulaştıklarını söylediler.

■ Haber Kaynağı ve Fotoğraları İçin Tıklayınız