OMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları Başlıyor

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 5 Eylül 2021 Pazar

Dünyada birçok ülkede uygulanan ve eğitimdeki kaliteyi arttırdığı bilinen Cambridge International School Programı Samsun'da ilk kez OMÜ Vakfı Koleji'nde uygulanacak.

OMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları BaşlıyorCambridge International School Eğitim Koordinatörü Sayın Rüstem Çapkın OMÜ Vakfı Kolejini ziyaret etti.

Cambridge International School sisteminin okulumuzda uygulanmaya başlamasından dolayı Sayın Rüstem Çapkın, OMÜ Vakfı Koleji öğretmenlerine ve personellerine  süreç hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı.

Dünyada birçok ülkede uygulanan ve eğitimdeki kaliteyi arttırdığı bilinen Cambridge International School Programı'nı Samsun'da ilk uygulayacak okul olan OMÜ Vakfı Koleji ailesi olarak Sayın Rüstem Çapkın'a verdiği bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
OMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları Başlıyor